Fatih Terim'i kızdıran soru

/ Kaynak: İHA
Fatih Terim'i kızdıran soru

FUTBOL Haberleri  / İHA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir basın mensubunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın ''2 yıldır her şey ortada'' demecini sorması üzerine sinirlenerek, ''Adana'dayım mutluyum, memleketime annemin babamın yanına geldim'' diyerek tepki gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir basın mensubunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın ''2 yıldır her şey ortada'' demecini sorması üzerine sinirlenerek, ''Adana'dayım mutluyum, memleketime annemin babamın yanına geldim'' diyerek tepki gösterdi. nbsp;
Dün gece şampiyonluk sevinci yaşayan Fatih Terim, eşi Fulya Terim ile birlikte Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin düzenlediği akülü tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine eslim töreni için bugün Adana'ya geldi. Havalimanında 5 arkadaşı tarafından karşılanan Terim, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim, bir basın mensubunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, ''2 yıldır her şey ortada'' sözünü hatırlatıp sorması üzerine, ''Adana'dayım, mutluyum, memleketime annemin babamın yanına geldim'' dedi. Terim daha sonra kendisini bekleyen otomobile binerken diğer basın mensuplarının sorularını da yanıtsız bırakarak ''Bunları nereden buldunuz ?'' dedi.
Terim daha sonra otomobile binip Nuri Sabuncu Bulvarı'nda oturan anne ve babasının evine gitti. Terim, eşiyle birlikte saat 13.00'de Merkez Parkı'nda bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'ndeki Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin düzenlediği akülü tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine teslim törenine katılacak.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...