Samsunspor'dan imza şov

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Samsunspor'dan imza şov

Futbol Haberleri  / İHA

Samsunspor, Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli futbolcu Uğur Boral ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı. İmza törenine Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas da katıldı.

nbsp;Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor, yeni transferlerle gücüne güç kattı. Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas'tan sonra Fenerbahçe'den Uğur Boral'ı da 31 Mayıs 2012 tarihine kadar renklerine bağlayan kırmızı-beyazlı takım, Süper Lig'de kalma adına büyük bir adım attı. Nuri Asan Tesisleri'nde basına kapalı imza töreni yapıldı. Uğur Boral'ın resmi sözleşme imza törenine Murat Ceylan, Serdar Özkan ve Theofanis Gekas da katıldı. İmza töreninde Başkan Kazım Yılmaz, Başkanvekili Bilal Seyhan, Genel Sekreter Savaş Boyar ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hut, Basri Kul ile Aycan Türker de hazır bulundu. Samsunspor'un formasını giyerek imza atan oyuncular, Samsunspor'un ligde kalması için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ve bunu da sezon sonunda başaracaklarına inandıklarını dile getirdiler. Törende konuşan Başkan Kazım Yılmaz, 5 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkan Samsunspor'un talihsiz sonuçlar alarak puan sıralamasında hiç de hak etmediği bir yerde olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde takımın ligde kalabilmesi için maddi-manevi tüm fedakarlığı gösteriyoruz. Son olarak transfer ettiğimiz yeni oyuncularımızla takımımızı daha da güçlendirdik. Takımımızın ligde kalacağına olan inancımız tamdır. Bu yüzden taraftarlarımızın da takımlarını sonuna kadar destekleyerek motive etmesine ihtiyacımız var. Bu zorlu süreçte herkesin Samsunspor'un yanında olmasını bekliyoruz" dedi.
Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...