Hikmet Karaman, 'Dersimize iyi çalışacağız'

/ Kaynak: CHA
Hikmet Karaman, 'Dersimize iyi çalışacağız'

FUTBOL Haberleri  / CHA

Hikmet Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda turu geçecek takımla eşleşmeleriyle ilgili, "Dersimize iyi çalışlacağız" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda FK Vojvodina (Sırbistan)-Honved (Macaristan) mücadelesinde turu geçecek takımla eşleşmeleriyle ilgili, "Dersimize iyi çalışlacağız." dedi. Eşleşmeyi değerlendiren Hikmet Karaman, çekilen kuranın Bursaspor camiasına ve Türk futboluna hayırlı olmasını diledi. Kura çekiminin hemen ardından takımların analizlerini yapmaya başladıklarını belirten tecrübeli hoca, şunları söyledi:
nbsp;"Önemli bir kura bizim için. Sırbistan ve Macaristan Ligi takımları her iki takımda 1 tur oynayıp buraya gelmişler. İki takım arasında oynanan maç 2-0 bitmiş. Sırp ekibi 10 kişi ile 2-0 kazanarak avantaj elde etmiş. Honved ve Vojvadina takımları liglerini geçen yıl 3.sırada bitirmişler. Kamerunlu forvet oyuncuları 11 tane gol atmış 7-8 tane asist yapmış. Sezon karmasına giren 3 oyuncuları var. 25'indeki rövanş maçını izleyeceğiz."
YÖNETİMİ TEBRİK EDİYORUM
nbsp;Rakiplere göre kendilerini ayarlamaları gerektiğini ifade eden Karaman, sözlerini şöyle tamamladı:
nbsp;"Derslerimize iyi çalışacağız. Aramıza gelen Renato ve Frey ikisi de kaliteli oyuncular. Yönetimi tebrik ediyorum. Bundan sonraki dönemde de sanıyorum 1-2 tane daha oyuncu gelecek. Biz de aybaşına kadar 13-14 oyuncumuzu belirlememiz gerekiyor. Bugün bir maç oynayacağız. Eintracht Frankfurt daha sonra Roma ile hazırlık maçı oynayacağız. Yeni gelen oyuncularımız henüz hazır olmayabilir ama bugünkü maçta onlarla başlayıp Avrupa Kupaları'nda onları hazır haline getirmek istiyoruz. Diğer arkadaşlarımız kampın başından beri çalışıyorlar. Onların durumlarını görebilmek adına bugünkü maç ve Roma maçını iyi etüt edeceğiz. Buradaki sonuçlara göre Avrupa'da oynayacak 11'i belirleyeceğiz."


FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...