Fatih Terim formül arıyor

Fatih Terim formül arıyor

FUTBOL Haberleri

Wesley Sneijder'den maksimum katkı almak isteyen imparator, Hollandalı yıldıza forvetin arkasında 10 numara misyonu yüklemek istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zor bir kararın arifesinde. İmparator'un, son 2 sezondur başarılı olduğu çift forvetli sistemi değiştirme düşüncesi Wesley Sneijder'ın hazırlık maçlarında gösterdiği üstün performanstan kaynaklanıyor. Form durumu oldukça yükselen, Shrewsbury Town, Notts County ve Malaga maçlarındaki futbolu ve attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Sneijder'a 10 numara görevi yüklemek isteyen Terim, bu değişimle Hollandalı futbolcudan maksimum verim almak istiyor. Drogba-Burak ikilisini de bozmak istemeyen Terim, tek forvetli sistemde daha etkili olan Sneijder'a farklı bir misyon yükleyip sistemde yeni varyasyonlara gitmeyi düşünüyor.
DROGBA'YI ÖNE, BURAK KANADA
Didier Drogba ve Burak Yılmaz'ın forvette olduğu geçen sezonda sol açıkta görev alan ve orta halli bir grafik çizen Sneijder'in, tek forvetli sistemdeki müthiş çıkışı Fatih Terim'i 4-2-3-1 sistemine dönüş yapmaya zorluyor. Hollandalı futbolcunun 10 numara pozisyonunda görev yapması durumunda, Burak Yılmaz'ın da santrfor yerine kanatta görev alması gerekiyor. Terim'i böyle bir değişime gitmeyi düşündüren bir başka etken ise Sneijder'in, Drogba ile iyi anlaşması. Takımın bu sisteme dönmesi durumunda ise İmparator, Drogba ile Burak ikilisinden formda olanı forvete, diğerini de kulübeye göndermek zorunda kalabilecek. Son iki sezonun şampiyon takımının dokusuyla fazla oynamak istemeyen Terim, önümüzdeki günlerde kararını verecek.

Sneijder: Bir hafta yokuz!
Galatasaray'da sezon başında hazırlık sürecinin yıldızı Sneijder, dün Slovenya seyahati öncesi twitter'daki takipçileri ile mesaj paylaştı. Hollandalı yıldız, kamp yolculuğu öncesinde "İzmir'e hızlı bir ziyaret sonra, biz Slovenya'ya gidiyoruz. Sonraki 7 gün!" diye mesaj yazdı.

Galatasaray Slovenya'da

Önceki gece İzmir'de oynadığı Malaga maçının ardından İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi dün öğlen saatlerinde Slovenya'ya uçtu. İlk hazırlık kampını İngiltere'nin Birmingham kentinde yapan Galatasaray kafilesi, yeni sezon çalışmalarını Slovenya'nın Bled kasabasında 5 gün boyunca sürdürecek. Sarı-kırmızılı kafile
27 Temmuz Cuma günü Slovenya'dan özel bir uçakla İtalya'ya geçecek.

Sarıgül: Aysal'ın askeriyim
nbsp;Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül sessizliğini bozdu. Görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını vurgulayan Sarıgül, "Hakkımda dedikodu çıkartan münafıklar, nbsp;
3 dönemdir yönetimde olmamı çekemeyenlerdir! Başkanımızın verdiği görevleri yerine getirmek benim görevim. Problem olması söz konusu değil. Ben Ünal Aysal'ın askeriyim" dedi.

Kazım: Lige kadar form tutarım
Galatasaray'ı, Malaga karşısında 90. dakikada attığı golle yenilgiden kurtaran Kazım, yalnızca golde alkışlandı. Kamp çalışmaları ile tekrar takıma dönen Kazım, 3-3'lük Malaga maçının ikinci yarısında Hamit'in yerine oyuna girmişti. Takımını yenilgiden kurtardığı için mutlu olduğunu söyleyen Kazım, "Henüz hazır değilim. Liglerin başlamasına daha uzun süre var. Bu süre içinde ideal bir forma ulaşacağıma inanıyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...