Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın yeni stadının adı 'Vodafone Arena'

Beşiktaş'ın yeni stadının adı 'Vodafone Arena'

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın yeni stadın ismi konusunda ilk tercihlerinin Vodafone Arena olduğunu belirten Orman, 'İnönü olmayacak diyemem' diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni stadın adıyla ilgili açıklama yaptı. Orman, Vodafone'la haftaya imzalayacakları anlaşmanın spor tarihinin en büyüğü olacağını söyledi.Beşiktaş BJKAS Başkanı Fikret Orman, iftar yemeğinde ekonomi müdürleriyle bir araya geldi. nbsp;Yeni stadın ismi konusunda ilk tercihlerinin Vodafone Arena olduğunu belirten Orman, "İnönü olmayacak diyemem" diye konuştu.Orman Vodafone ile haftaya anlaşma imzalayacaklarını belirtti. Anlaşmanın spor tarihinin en büyük anlaşması olacağını kaydeden Orman, anlaşmayla birlikte stadın isminin değişeceğini ifade etti. nbsp;"Stadın altından tarihi eser çıktı" iddialarını yalanlayan Orman, inşaatın Cuma günkü konser nedeniyle durduğunu, inşaatın ertelenmesinin söz konusu olmadığını söyledi.Yeni stadın gelirinin rakiplerden fazla olacağını belirten Orman, "Stat geliri yanı sıra yüzde 30 artı gelir bekliyoruz. IMG Doğuş'la yaptığımız anlaşmanın sonuçları var" dedi.

GELİRİ YÜZDE 100 ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ


Göreve geldiğinde Beşiktaş'ın gelirlerinin 140 milyon lira olduğunu hatırlatan Orman, 2014/15 sezonunda bu rakamı yüzde 100 artırmayı beklediklerini dile getirdi. nbsp;


BORÇLAR İKİ YIL SONRA 200 MİLYONA İNER


Beşiktaş'ın borçları hakkında konuşan Orman "Beşiktaş'ın nakitleri ve borç stoku arasında uçurum yok. Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Borçlarımız bir sene sonra 380, iki sene sonra 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız" diye konuştu.


TRANSFERE 9 MİLYON EURO HARCADIK


Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Orman şunları söyledi: "Bugün iki transfer bitti. Bir veya maç sonu bir transfer daha yapabiliriz. 8 transfere 9 milyon Euro harcadık. Gelen her oyuncu yıldız oyuncudur. Türkiye'nin en iyi sol bekleri bizde ama çapraz bağ sıkıntısı var, orada bir transfer olabilir. Ersan'a gelecek teklif 6 milyon Euro'dan başlar, böyle bir şey olmazsa satmayız."


Orman, gündemdeki Adebayor transferine ilişkin olarak "Öyle bir şey yok" açıklamasını yaptı. (SABAH)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...