Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın yeni stadı 'Vodafone Arena'

Beşiktaş'ın yeni stadı 'Vodafone Arena'

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın yeni stadının ismi konusunda ilk tercihlerinin 'Vodafone Arena' olduğunu söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman iftarda gazetelerin ekonomi müdürleriyle bir araya geldi. Orman, Beşiktaş'ın yeni stadının ismi konusunda ilk tercihlerinin Vodafone Arena olduğunu söyledi. Orman borçların zamanla ineceğini müjdelerken transfere de 9 milyon Euro harcadıklarını ifade etti.Orman, stad inşatının ise Cuma günü yapılacak konser nedeniyle durduğunu, inşaatın ertelenmesinin sözkonusu olmadığını dile getirdi. Yeni stadlarının gelirinin rakiplerinin stat gelirlerinden daha fazla olmasını beklediklerini anlatan Orman, yüzde 30'luk bir artış beklediklerini söyledi. Fikret Orman, göreve geldiklerinden bugüne dek kulübün gelirlerinde 140 milyon TL'lik artış yaşandığına dikkat çekti, yeni sezonda ise hedeflerinin yüzde 100 gelir artırmayı hedeflediklerini anlattı. Beşiktaş'ın borçlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Orman "Beşiktaş'ın nakitleri ve borç stoku arasında uçurum yok. Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Borçlarımız bir sene sonra 380, iki sene sonra 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız" diye konuştu. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Orman şöyle konuştu: "Bugün iki transfer bitti. Bir veya maç sonu bir transfer daha yapabiliriz. 8 transfere 9 milyon Euro harcadık. Gelen her oyuncu yıldız oyuncudur. Türkiye'nin en iyi sol bekleri bizde ama çapraz bağ sıkıntısı var, orada bir transfer olabilir. Ersan'a gelecek teklif 6 milyon Euro'dan başlar, böyle bir şey olmazsa satmayız." (Radikal)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...