Fatih Terim'in istemediği yıldız PTT 1. Lig'e gidiyor

Fatih Terim'in istemediği yıldız PTT 1. Lig'e gidiyor

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Sercan Yıldırım için Şanlıurfaspor yeniden devreye girdi.

Galatasaray'dateknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Sercan Yıldırım için Şanlıurfaspor yeniden devreye girdi. Yorgos Fotakis transferiyle dikkatleri üzerine çeken PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor, takviye çalışmalarını sürdürmek istiyor. Sarı-Yeşillilerin,Galatasaray'da formaşansı bulamayan ve takımdan ayrılacağı konuşulan Sercan Yıldırım'ı takibe aldığı öğrenildi. Kulüp yönetiminin Sercan için ısrarlı olduğu, 23yaşındaki forvetoyuncusunu ikna çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Türkiye ve Yunanistan milli takımlarında forvet olarakgörev yapan Fotakis ile Sercan, Şanlıurfaspor'un başarısı için ter dökecekler. Çıkışını futbola başladığı kulüp olan Bursaspo rile yapan Sercan, 2009-10 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarı sonucu 2011-12 sezonunun başında Galatasaray'a transfer edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...