Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Belarus yolcusu

Trabzonspor Belarus yolcusu

FUTBOL Haberleri

Avrupa kupalarında 100'üncü maçına çıkacak olan Trabzonspor, Dinamo Minsk takımıyla yapacağı maç için yarın Belarus'a gidecek.

Bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 99 maçın 35'ini' kazanan, 26'sında berabere kalan, 38 maçta yenilen bordo-mavililer, 46 yıllık kulüp tarihinde 100'üncü karşılaşmasını Belarus'ta oynayarak Dalya yapacak. Trabzonspor, İlk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 28 maç, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlayan eski adıyla UEFA Kupası'nda 51 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA İntertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.Trabzonspor, Dinamo Minsk maçı için hem uçak hem de karayolculuğundan oluşan yorucu bir seyahat gerçekleştirecek. Bordo-mavili takım, yöneticiler, basın mensupları ve taraftarların da yer aldığı özel uçak ile 16.30'da Belarus'un başkenti Minsk'e hareket edecek. Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Minsk'e ulaşacak kafile, Dinamo Minsk'in maçlarını oynadığı stadının bakımda olması nedeniyle karayoluyla 370 kilometre uzaklıkta, maçın yapılacağı Brest kentine gidecek. Karadeniz ekibinin kafilesinde, vize işlemleri için kısa süre kalması nedeniyle yaklaşık 75 kişilik taraftar topluluğu yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...