Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'in zor kararı

Fatih Terim'in zor kararı

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü, 6+0+4 yabancı kuralı sebebiyle köşeye sıkıştı.4 banko belirleyen İmparator, kalan 2 formayı 4 oyuncuya paylaştıracak.

Napoli ile oynanan hazırlık maçında 8 yabancı oyuncusunu da sahaya sürerek, lejyonerler arasında eleme yapmaya çalışan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 bankosunu şimdiden belirledi. Kaleci Muslera'nın dışında Sneijder, Drobga ve Melo'nun ismini ilk 11 tahtasına direkt olarak yazan tecrübeli çalıştırıcı, kalan 2 formayı 6 isim arasında paylaştıracak. Fatih Terim banko olarak belirlediği 4 futbolcu dışında ilk 11'e alacağı 5. yabancıyı savunmanın göbeğinde kullanacak. 6.3 milyon euro gibi önemli bir rakama mal olan ancak henüz takıma adapte olamayan Chedjou ile Dany arasında bir tercih yapacak olan tecrübeli çalıştırıcı, iki oyuncudan biri tribüne göndermek zorunda kalacak. İmparator, 6. yabancı hakkını ise sağ bek ya da sol bekte kullanmaktan yana.
AMRABAT'A FORMÜL ARANIYOR
Eboue'den kolay kolay vazgeçmeyi düşünmeyen Fatih Terim, ilk etapta Riera'yı tribüne yollayacak. Ancak geçtiğimiz sezon sık sık sakatlık yaşayan Hakan Balta'nın benzer bir durum yaşaması halinde, Fildişili yıldıza tribün yolu görünecek. Tribünde oturtacağı oyuncunun maç ritmini kaybetmesinden endişe eden tecrübeli teknik adam, zaman zaman lejyonerler arası rotasyon yapacak. İlk etapta Dany, Riera, Amrabat ve Elmander'e forma veremeyecek olan Terim, hazırlık kampı döneminde büyük bir patlama yaşayan Amrabat'a kadroda nasıl yer açacağını kara kara düşünmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın bazı maçlarda savunmanın göbeğini yerli oyunculardan kurarak Faslı yıldıza forma vermesi bekleniyor.
İkinci Ada seferi
G.Saray, Avrupa'nın sezon öncesindeki en prestijli turnuvası olan Emirates Cup için bu sabah yeniden İngiltere'ye gidecek. Cimbom, Arsenal'in yanı sıra Porto ve Napoli'nin yer alacağı turnuvada yarın saat 16.00'da Porto ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar pazar günü ise 18.20'de Arsenal'in nbsp;
karşısına çıkacak.
Arda umudu sürüyor
Yönetici Şükrü Ergün, Arda Turan'ın yeniden G.Saray'a dönme ihtimaliyle ilgili, "Atletico Madrid şu anda vermek istemiyor. Ama bu önümüzdeki dönemde İspanyol kulübünün aynı fikre sahip olacağı anlamına gelmiyor. Kesinlikle her an her şey değişebilir. Transfer oynak bir zemin" dedi.
Sercan uzattı gitti
Sercan Yıldırım'ı Şanlıurfaspor'a 1 yıllığına kiralayan G.Saray, bu oyuncunun sözleşmesini de 2016-17 sezonu sonuna kadar uzattı. Şanlıurfaspor'dan 150 bin euro kiralama bedeli alacak olan Cimbom, Sercan'a da 2016-17 sezonu için 700 bin euro sabit ücret, maç başı 8 bin 500 euro ödeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...