Ali Adnan, Çaykur Rizespor'a resmi imzayı attı

/ Kaynak: AA
Ali Adnan, Çaykur Rizespor'a resmi imzayı attı

FUTBOL Haberleri  / AA

Galatasaray'ın uzun süre transferi için çalıştığı Iraklı Ali Adnan, Çaykur Rizespor'a imzayı attı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor, Iraklı genç futbolcu Ali Adnan ile İstanbul'da 5 yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;Ataköy Sheraton Otel'de yapılan ve Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz'in de hazır bulunduğu törende Ali Adnan kendisini 5 yıllığına yeşil-mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Deniz, Ali Adnan'a içeriden ve dışarıdan transfer teklifleri geldiğinin altını çizerek, "Çok zorlu bir transfer süreci oldu. İçeride ricamızı kırmayan kulüpler vardı. Dışarıdan da Arsenal, Catania ve Livorno takımları Ali Adnan'a teklifte bulundu. Irak ile olan yakınlığımız bu transferin gerçekleşmesini sağladı" şeklinde konuştu.


Ali Adnan: "Galatasaray'ı reddettim"
Irak 20 Yaş Altı Milli Takımı ile Türkiye'de düzenlenen Dünya Kupası'nda adından söz ettiren Ali Adnan, Çaykur Rizespor'a transferi için çok mutlu olduğunu söyledi.
Transfer döneminde Galatasaray'dan teklif aldığını doğrulayan genç futbolcu, "Galatasaray'ın teklifini kabul etmedim. Çaykur Rizespor'dan gelen teklifi daha iyi gördüm. Galatasaray'a da teklifi için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Çaykur Rizespor'a gelmesinin nedeninin kendisine gösterilen sevgi olduğunu vurgulayan Ali Adnan, "İnşallah bana olan güveni boşa çıkarmayacağım. İnşallah iyi bir oyun ortaya koyarım. Çok mutluyum. Benim için yeni bir deneyim olacak" ifadelerini kullandı.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...