GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Fenerbahçe'nin eski kulüp başkanı Tahsin Kaya vefat etti
09 Mart 2024 - 19:35

Sarı lacivertlilerin acı kaybı: Eski kulüp başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe'nin eski  başkanlarından Tahsin Kaya 87 yaşında hayatını kaybetti. 1986-1989 yılları arasında başkanlık koltuğuna oturan Kaya için 11 Mart Pazartesi günü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde tören düzenlenecek.
Futbol - Futbol
04 Mart 2024 - 15:05

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı 7 Nisan'da 21.30'da oynanacak

Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak, Süper Kupa maçı saati kaç oldu soruları gündeme geldi. Türkiye Futbol Federasyonu, 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa maçının başlangıç saatini değiştirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa mücadelesine dair detaylar haberimizde yer alıyor...
Futbol - Futbol
11 Şubat 2024 - 17:36

Yazar Füruzan hayatını kaybetti

Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden, yazar Füruzan hayatını kaybetti. PEN Yönetim Kurulu paylaştığı taziye mesajında, "Edebiyat, sinema, Türkçe, Cumhuriyet ve ey sevgili yurdumuz başın sağolsun" dedi.
Futbol - Futbol
03 Şubat 2024 - 07:17

Aslan'ın acelesi var! Erken goller işi bitirdi

Sarı kırmızılı takıma ilk 11 dakika yetti. Gol perdesini Nelsson (dk. 5) açtı. 11’de Barış Alper usta işi golüyle fişi çekti. Cimbom gözünü Fenerbahçe’nin maçına çevirdi.
Futbol - Futbol
27 Ocak 2024 - 08:08

'Boey'lesi görülmedi! Değerini 30'a katladı, dev gelir kazandırdı

Terim zamanında alındı, Torrent “Bundan futbolcu olmaz” raporu verdi, Buruk kadro dışı bıraktı. Ancak o yılmadı, formayı da kaptı, vazgeçilmez oldu, sarı kırmızılara dev bir gelir kazandırdı...
Futbol - Futbol
27 Ocak 2024 - 07:56

Çağlar'da mutlu son! Fenerbahçe stoper krizini noktaladı

Üst üste gelen sakatlıklarla sarsılan savunmaya Bonucci’den sonra Çağlar Söyüncü takviyesi geldi. Sarı lacivertliler, millî stoperi Atletico Madrid’den kiralık olarak aldı.
Futbol - Futbol
19 Ocak 2024 - 09:10

Aslan kendisiyle barışık! Ümraniyespor'u farklı yendi

Gecenin adamları önce kendi kalesini sonra rakip kaleyi vuran Barış Alper ile üç asist yapan Kerem Demirbay’dı. Tete takımını öne taşırken Abdülkerim golcülüğüne devam etti. Son sözü Halil Dervişoğlu (pen.) söyledi.
Futbol - Futbol
16 Ocak 2024 - 16:36

Boluspor, Türkgücü München'den İshak Karaoğul'u transfer etti

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Almanya ekiplerinden Türkgücü München takımından sağ bek İshak Karaoğul'u kadrosuna kattığını duyurdu.
Futbol - Futbol
15 Ocak 2024 - 09:33

Başakşehirli futbolcu Eden Karzev kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Eden Karzev kadro dışı bırakılacak mı?

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel bandajına "7 Ekim ve 100" gün yazarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek vermişti. Bunun üzerine Başakşehirli futbolcu Eden Karzev'de benzer bir paylaşımda bulundu. Yaşanan olaylardan sonra Başakşehirli futbolcu Eden Karzev kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Eden Karzev kadro dışı bırakılacak mı? soruları merak edildi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
08 Ocak 2024 - 08:57

Kartal'ın yeni hocası Portekizli efsane Santos

Lucescu’nun can sıkan isteklerinden bıkan yönetim, 2016’da Portekiz’i Avrupa şampiyonu yapan 69 yaşındaki kurt çalıştırıcıyla anlaşmaya vardı.
Futbol - Futbol
08 Ocak 2024 - 08:04

Fenerbahçe yıktı geçti! Olimpiyat'ta Cengiz resitali

Sarı lacivertliler 2024 yılındaki ilk maçını farklı kazandı. Cengiz Ünder, dün dört muhteşem gole imza atarken, İstanbulspor’un attığı golü de hediye eden isimdi. Dzeko bir golle tabelaya katkı yaptı, Tadic, penaltıyı Alp’e teslim etti…
Futbol - Futbol
08 Ocak 2024 - 07:56

Abdülkerim Bardakcı 'İcardi yoksa ben varım' dedi

Sarı kırmızılı takım ilk yarıda genç file bekçisi Deniz’i aşmakta zorlandı. İcardi’den mahrum Cimbom’da sahneye Abdülkerim Bardakcı çıktı. Aslan’ın stoperi eski takımını iki golle yıktı. Diğer gol Zaha imzalıydı.
Futbol - Futbol
03 Ocak 2024 - 19:44

METE KALKAVAN HAKEMLİĞİ Mİ BIRAKTI? Mete Kalkavan'ın TFF'deki yeni işi ne? Mete Kalkavan kimdir?

Gündeme bomba gibi düşen isimlerden biri hakem Mete Kalkavan oldu. Mete Kalkavan'ın hakemliği bıraktığı iddia edildi. Peki Mete Kalkavan hakemliği mi bıraktı? Mete Kalkavan'ın TFF'deki yeni işi ne? Mete Kalkavan kimidr? İşte detaylar
Futbol - Futbol
30 Aralık 2023 - 04:56

Süper rezalet! Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finaline çıkmadı

Riyad’da oynanacak maçta Suudi yetkililer oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmasına ve pankart asılmasına izin vermedi. İki takımımız duruma ortak tepki gösterdi. Maç ileri bir tarihe ertelendi.
FUTBOL - FUTBOL
22 Aralık 2023 - 07:12

Kartal'ın 'kahır' sezonu! Evindeki yılın son maçında da mağlup

Sakatlıklar, kadro dışı oyuncular... Avrupa çoktan gitmiş... Lig de bitti... Beşiktaş dağıldı... Siyah beyazlılar Colley’le öne geçse de, Yusuf, Janvier ve Eduardo’nun golleriyle bir şok daha yaşadı.
FUTBOL - FUTBOL
21 Aralık 2023 - 22:00

Avrupa Süper Ligi’ne davet edilen takımlar hangileri, Türk takımı var mı? Avrupa Süper Ligi’ne Galatasaray ve Fenerbahçe davet edildi mi?

Avrupa Süper Ligi’ne Galatasaray ve Fenerbahçe davet edildi mi, davet edilen takımlar hangileri! | Daha önce askıya alınan Avrupa Süper Ligi yeniden gündeme geldi. Bazı futbol kulüplerinden Avrupa Süper Ligi’ne destek açıklaması gelirken bazıları karşı oldukları yönünde açıklamalarda bulundu. En çok merak edilen konu ise Avrupa Süper Ligi’ne davet edilen takımlar oldu. Peki Avrupa Süper Ligi’ne Galatasaray davet edildi mi, Fenerbahçe davet edildi mi?
FUTBOL - FUTBOL
21 Aralık 2023 - 07:32

Fener'in kahramanı Batsman!

Belçikalı, perdeyi Cengiz Ünder’in açtığı maçta biri penaltıdan olmak üzere üç gol kaydererek G.Saray derbisi öncesi takımına hem çok değerli üç puan hem de moral kazandırdı. Kanarya maçı 9 kişi bitirirken Kayseri’nin de yenilmezlik serisi bitti.
FUTBOL - FUTBOL
21 Aralık 2023 - 07:24

Galatasaray 'Gümrük'ten kayıpsız çıktı

Sarı kırmızılı takım futbol olarak vasatı aşamasa da Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle kazanmayı bildi. Cimbom pazar günü oynanacak F.Bahçe derbisi öncesi hem üç puan aldı, hem de moral depoladı.
FUTBOL - FUTBOL
20 Aralık 2023 - 21:41

Fred neden kırmızı kart gördü? Fred Galatasaray maçında oynayamayacak mı, GS maçında derbide yok mu?

Fred neden kırmızı kart gördü, Galatasaray maçında oynayamayacak mı? | Fenerbahçe’nin bugün oynadığı Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred’in Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağı merak edilirken bir yandan Fred neden kırmızı kart gördü, hakem neden kırmızı verdi merak ediliyor. Peki, Fred kırmızı kart neden gördü?
FUTBOL - FUTBOL
19 Aralık 2023 - 21:50

İstanbulspor neden sahadan çekildi? İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi, ne olacak?

İstanbulspor neden sahadan çekildi, Trabzonspor maçı iptal mi? | Bugün oynanan İstanbulspor Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımı sahadan çekti. Peki, İstanbulspor neden sahadan çekildi? İşte İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi, ne olacak? Detaylar…
FUTBOL - FUTBOL
15 Aralık 2023 - 21:57

Fenerbahçe’nin son 16 rakibi kim oldu? Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 turu muhtemel rakipleri!

Fenerbahçe’nin Konferans rakibi kim oldu, belli oldu mu? | Fenerbahçe Konferans Ligi grup aşamasını lider olarak tamamlaması nedeniyle doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Peki, Fenerbahçe’nin son 16 rakibi kim oldu, ne zaman belli olacak? İşte Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri…
Sona Git