Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal, tarihe geçti

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal, tarihe geçti

FUTBOL Haberleri  / DHA

Enes Ünal, Avrupa Ligi mücadelesinde ilk kez bir resmi müsabakada forma giyerken, kulüp tarihinin de en genç forma giyen oyuncusu unvanını elde etti

Bir çok Avrupa kulübünün peşinden koştuğu Bursaspor'un genç golcüsü Enes Ünal, Vojvodina ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında forma giyerek, kulüp tarihinin en genç forma giyen oyuncusu oldu. 16 yaşındaki genç yetenek, Bursaspor'un alt yapısında gösterdiği performansla bir çok Avrupa takımının transfer listesine girmişti. Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından A Takıma alınan yetenekli oyuncu, önceki akşam Sırbistan ekibi Vojvodina ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 85. dakikada Pinto'nun yerine oyuna girdi. Enes, Bursaspor tarihinin en genç forma giyen oyuncusu ünvanını Batuhan Altıntaş'tan aldı. Maçtaki heyecanına dikkat çeken Enes Ünal, "Hem takım hem de takım adına çok önemli bir maçtı. Uzun süre bekledim formayı, son dakikalarda girdim oyuna. Çok mutluyum. Daha iyisini alabilirdik ama avantajlı bir skorla döndük. Bursa'da da iyi bir skorla turu geçeceğimize inanıyorum." dedi.

FUTBOL
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...