Diego Lugano'nun yeni takımı West Bromwich Albiol

/ Kaynak: AA
Diego Lugano'nun yeni takımı West Bromwich Albiol

FUTBOL Haberleri  / AA

Bir zamanlar Fenerbahçe forması da giyen Uruguaylı futbolcu Diego Lugano Premier League ekiplerinden West Bromwich Albiol ile yıllık sözleşme imzaladı.

İngiltere Premier League takımlarından West Bromwich Albion, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen savunma oyuncusu Diego Lugano'yu renklerine bağladı. Fenerbahçe'de 2006-2011 yılları arasında forma giyen ve ardından Fransa'nın Paris St-Germain takımına transfer olan 32 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun, West Bromwich Albion ile 2 yıllığına anlaştığı duyuruldu. Lugano, sosyal paylaşım ağı Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Gelecek iki yıl için West Bromwich'e katılmaktan dolayı mutluyum. Hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel ve rekabetçi ligi olan Premier League'de oynayarak, kariyerimde noksan olan bir şey yapıyorum" ifadesini kullandı. Uruguay Milli Takımı'nın formasını 85 kez giyen Lugano, geçen yıl İspanya La Liga ekiplerinden Malaga'ya kiralanmıştı.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...