Fatih Terim, 'TFF sığ düşündü'

Fatih Terim, 'TFF sığ düşündü'

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 6+0+4 yabancı sınırlaması sebebiyle federasyona ateş püskürdü.

Emirates Cup için Londra'da bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dün bir basın toplantısı yaptı, çarpıcı konuştu. Türkiye Futbol Federasyonunun 6+0+4 yabancı sınırlaması kararını bir gece yarısında internet sitesine koyduğunu hiciv yollu anlatan Fatih hoca, "Böyle keyfi kararlar sağlıklı olmuyor. Bakın şimdi; benim yanımda kulübede oturan oyuncu umutludur. Moralini bozmaz. Ama tribüne giden oyuncu, 'ben hocanın kafasında yokum' der. Biz salı, çarşamba idmanlara başlıyoruz zaten ve o idmanda 11 belli oluyor. Kendini 11'de görmeyen (yabancı) oyuncu mental ve fizyolojik bakımdan çöker. Bu bize de yansır" açıklamasında bulundu.
TÜRK FUTBOLCU YETİŞSİN DİYE Mİ !..
"Nasıl olsa Şampiyonlar Ligi'nde yabancılar serbest diye bir yaklaşım var. İyi de oraya kadar gelebilirlerse problem yok" vurgusu yapan Terim, "(Yabancı futbolcu sınırlaması) Eğer sadece Türk futbolcu yetişsin diye ise çok kısır, sığ bir görüş. Doğru bir görüş değil" göndermesi yaptı. Hazırlık maçlarında yedikleri gollerden dolayı eleştiriler aldıklarını ve bunun da doğal olduğunu belirten başarılı teknik adam, "Yediğimiz goller kişisel hatalardan olsun da pozisyon hatasından olmasın. Galatasaray aşağı yukarı son iki senedir yediğinden fazla attığı için böyle bir eleştiri alışkanlığı oldu herkeste" siteminde bulundu.


G.Saray-Porto
G.Saray, Emirates Cup'ta bugün saat 16.00'da Porto ile karşılaşacak. Tek devreli lig usulü gerçekleştirilen turnuvada her galibiyete üçer, beraberliklere ise birer puan veriliyor. Atılan her gol için ayrıca takımlara birer puan ekleniyor. Maç Lig TV ve D Smart'tan canlı yayınlanacak.


Burak götürülmedi
Avrupa'nın devleriyle yeni sezon öncesi en ciddi sınavına çıkacak olan G.Saray, dün sabah saatlerinde Londra'ya gitti. Kafileye adalesinde ağrıları olan Burak ile sakatlığı süren Gökhan Zan dahil edilmedi. nbsp;Sarı-kırmızılılar, akşam saatlerinde Emirates Stadı'nda bir antrenman yaptı.


Cimbom çılgınlığı
Emirates Cup'ta yarın G.Saray ile Arsenal arasında oynanacak maçın biletleri karaborsaya düştü. Sarı-kırmızılı taraftarlar için ayrılan 29 ve 34 sterlinlik biletler karaborsada 100 sterline satılmaya başlandı. 61 bin kişilik Emirates Stadı'nda bir dostluk maçına gösterilen ilgi Arsenalli yöneticileri de şaşırttı.


Altyapıya transfer
G.Saray, A2 Takımı'na transfer yaptı. Sarı-kırmızılılar Fransa'nın Auxerre takımında oynayan 18 yaşındaki Türk oyuncusu İbrahim Coşkun'u renklerine bağladı. Türkiye U19 Milli takımı ile Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan genç oyuncu ön libero pozisyonunda forma giyiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...