Galatasaray'da Dany yine çıldırttı

Galatasaray'da Dany yine çıldırttı

FUTBOL Haberleri

Dany, Malaga ve Napoli maçlarının ardından Porto karşısında da bir penaltıya sebebiyet vererek Galatasaray taraftarını çıldırttı.

Galatasaray'ın Emirates Cup'ta Porto ile oynadığı hazırlık maçında Dany yine şansız bir pozisyon yaşadı. nbsp;Geçen sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda iyi bir performans gösteren ancak bu sezona kötü bir başlangıç yapan Dany, Malaga ve Napoli maçlarının ardından Porto karşısında da bir penaltıya sebebiyet verdi. Malaga ile oynanan hazırlık maçında bir penaltıya sebebiyet veren ve Napoli karşılaşmasında da aynı sahnenin oluşmasını sağlayan ve bir de kırmızı kart gören Kamerunlu savunma oyuncusu, Porto karşısında yaptırdığı penaltı ile sarı-kırmızılı taraftarları adeta çileden çıkarttı.Galatasaray'ın son oynadığı en ciddi üç hazırlık maçında da penaltı yaptıran ve 2 kırmızı kart gören Dany, İngiliz temsilcisi Notts County ile oynanan hazırlık maçında da kendi kalesine bir gol atmıştı. TFF'nin yabancı statüsü nedeniyle Dany'i tribüne yollayarak savunma kurgusunu Chedjou - Semih Kaya üzerine kurması beklenen Fatih Terim'in Kamerunlu oyuncuya son şansı Porto karşısında vereceği iddia edilmişti. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...