Savaş Ay'ın vasiyeti ağlattı, cenazede kavga çıktı-VİDEO

Savaş Ay'ın vasiyeti ağlattı, cenazede kavga çıktı-VİDEO

GÜNDEM Haberleri

Savaş Ay'ın cenazesi sırasında basın mensuplarına saldırı yaşandı. Savaş Ay'ın vasiyeti üzerine şarkısı söyleyen kız kardeşi Işıl Ay herkesi ağlattı.

Ünlü gazeteci Savaş Ay'ın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sırasında, başka cenazenin sahipleri çekim yapan basın mensuplarına saldırdı. Gazetecileri tekme tokat darp eden şahıslar, kamera ve fotoğraf makinalarına da zarar verdi. Gazeteci Savaş Ay'ın cenaze namazı ikindi namazın müteakip Fatih Camii'nde kılındı. Aynı vakitte namazı kılınan başka bir cenazenin sahipleri Savaş Ay'ın cenazesinde çekim yapan basın mensuplarına önce tepki gösterdi daha sonra gazetecilere tekme tokat saldırdı. Cemaatle duvar arasında sıkışan bazı gazetecilerin kamera fotoğraf makinaları zarar gördü. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'de kavga edenler arasında kaldı. Saldırganlar, cenaze namazlarını kıldıran imamın anonsları ile sakinleştirildi.

Savaş Ay'ın vasiyeti herkesi ağlattı VİDEO

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...