Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a inceleme

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a inceleme

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, 10 Kasım törenlerinde kendisini protesto eden bir vatandaşla diyaloğa giren Adana Valisi Hüseyin Avni Coş hakkında inceleme başlattı.

İçişleri Bakanlığı, 10 Kasım törenlerinde kendisini protesto eden bir vatandaşla diyaloğa giren nbsp;Adana Valisi Hüseyin Avni Coş hakkında inceleme başlattı. Ve dünkü protestolarla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 9'una para cezası verildi, bir kişi hakkında işlem başlatıldı. nbsp;

Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Valinin cevabı, ağız dalaşına girmesi şık olmadı. Devletin valisi konumundaki bir kişi vatandaşa, her ne kadar rahatsız edici bir diyalog yaşansa da bu şekilde cevap vermesi doğru olmadı. Bu konumdaki bir valimizin, böyle bir hakaret de olsa adli ve hukuki yollar vardır. Yasal çerçevede şikayetçi olabilir. Ben de rahatsız oldum" dedi.

İçişleri Bakanı Güler, o diyalogla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...