Başbakan Erdoğan'a 'kefenli' karşılama

Başbakan Erdoğan'a 'kefenli' karşılama

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda onbinler tarafından karşılandı. Erdoğan'ı desteklemek için gelen AK Partili bir grubun kefen giydiği görüldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ı, Sakarya programının ardından karşılamak için Atatürk Havalimanı 'na gelenler, VIP Salonu önündeki alanı doldurdu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, dünden itibaren sosyal paylaşım siteleri üzerinden "Yarın cuma, mübarek olsun. Yarın yeni Türkiye için istiklal mücadelesi veren Başbakanımızı karşılıyoruz", "Millete operasyon düzenlemeye kalkışan iç ve dış komploculara karşı, milletiyle birlikte sarsılmaz bir kale gibi duran Başbakanımızı karşılıyoruz", "Devlet içinde paralel yapılanmaya hayır", "Asla yalnız yürümeyeceksin", "Bu ülkenin sevdasısın", "Our hero Erdoğan", "Sen bu milletin kabul olmuş duasısın" yazılarının yer aldığı fotoğraflı mesajlar atarak, partilileri Atatürk Havalimanı'na çağırdı.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu çağrılar üzerine Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen AK Partililer, arama noktalarından geçerek, VIP Salonu önündeki alana alındı.

Coşkulu bir şekilde Erdoğan'ı bekleyen partililer, zaman zaman "Mücahit Erdoğan", "Dik dur eğilme, bu millet seninle" şeklinde sloganlar attı.

Ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve üzerinde Rabia işareti bulunan flamaları taşıyan katılımcılar, "Bedduadan gam, duadan adam doğar", "Asla yalnız yürümeyeceksin", "Rahat ol Türkiyem emin ellerdesin" pankartları taşıdı.

Başbakan Erdoğan'ı karşılayanlar arasında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, bazı AK Parti İstanbul milletvekilleri de hazır bulundu.

GÜVENLİK ARTIRILDI
Atatürk Havalimanı
nın VIP Salonu'nun bulunduğu otoparka, vatandaşların toplanabilmesi için araç alınmadı. Dedektör köpeklerle yapılan aramanın ardından vatandaşların da alana girişleri sağlanıyor. Bu arada, VIP Salonu'nun bulunduğu alana dev ekran da konuldu. Katılımcılar, Türk bayrakları ve AK Parti flamalarının yanı sıra "Kıblesi Kabe olanın dilinde beddua olmaz", "Yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesi", "Beddua out, dua in", "Paralel devlete hayır", "Seni Allah için seviyoruz reis", "Yeni Türkiye'ye Erdoğan'la yürüyoruz", "İstiklal milletindir, gazetelerin değil", "Dikleşmeden dik duran lider" şeklinde pankartlar taşıyor.

AK Partili bir grubun da kefen giyerek, Başbakan Erdoğan'a destek verdiği görüldü.

İŞTE TRABZONDAKİ KEFENLİ KARŞILAMA HABERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...