Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep Araban'da otomobille karşı yönden gelen hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada Emine Karakuş ile oğlu öldü, 7 kişi yaralandı.

Gaziantep Araban İlçesi'nde, otomobille karşı yönden gelen hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada Emine Karakuş ile oğlu Fatih öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Araban'a bağlı Ziyaret Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi Emine Karakuş'u tedavi gördüğü hastaneden alarak Adıyaman'ın Besni İlçesi'ne giden Fatih Karakuş'un kullandığı 27 J 2960 plakalı hafif ticari araçla, karşı yönden gelen TEDAŞ görevlilerinin içinde bulunduğu sürücüsü öğrenilemeyen 27 R 4001 plakalı otomobil, Ergen mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın hurdaya döndüğü kazada Emine ile oğlu Fatih Karakuş olay yerinde öldü. TEDAŞ görevlisi Mustafa Ulukök, Fatih Sağır, Reşit Bayram ile Osman, Fadime, Meryem Koca ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevre güvenliğini aldı. Yaralılar ise 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla Araban Devlet Hastanesi ile Gaziantep'teki hastanelere götürüldü. Anne ve oğlunun cesedi de olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...