Meteoroloji'den uyarı, 'havalar soğuyacak'

Meteoroloji'den uyarı, 'havalar soğuyacak'

GÜNDEM Haberleri

Kar yağışının ardından yurt genelinde yumuşayan hava yerini tekrar kar yağışına bırakmaya hazırlanıyor.

Havalar uzun bir süreden bu yanan yurt genelinde yağışsız geçiyor. Ancak Meteoroloji yeni yapılan tahminlerle beraber yurdun bazı bölgeleri için yağış ve kar yağışı uyarısında bulundu. Özellikle yurdun güneyinin iç kesimlerinde pazar günü kar yağışının beklendiği açıklandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın yurdun güney kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile birlikte; Muğla ilinin kıyı kesimleri (Bodrum, Milas, Datça, Marmaris) ile akşam saatlerinden itibaren Antalya il merkezi ve batı ilçelerinde (Kemer, Kumluca, Finike, Kaş, Kale) kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağının tahmin edildiğini açıkladı.
Pazar gününe dikkat !
Pazar günü yurdun güney kesimlerinde görülecek yağışların ; Adana'nın Karaisalı, Pozantı, Aladağ, Kayseri'nin Yahyalı, Niğde'nin Çamardı, Ulukışla, Mersin'in Çamlıyayla ilçelerinde kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklendiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...