CHP'den cezaevinde dayak iddiası!

/ Kaynak: İHA
CHP'den cezaevinde dayak iddiası!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 1 Ocak'ta Sincan Cezaevi çocuk koğuşunda, 12 çocuğun 40 gardiyan tarafından öldüresiye dövüldüğü iddiasında bulundu.

1 Ocak tarihinde Sincan Cezaevi'nde çocuk koğuşunda yaşandığını iddia ettiği dayak olayı ile çocuklardan birisinin ailesi ile birlikte düzenlediği toplantıda CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, "Bu saldırıda tam 12 çocuk, 40 gardiyan tarafından öldüresiye dövüldü. Çocuklardan bir tanesinin hasta olması nedeniyle 'sayımda beni burada sayın' demesinden kaynaklanan, zorla onu olduğu yerden kaldırılması üzerine gardiyanların bütün çocukları dövdükleri, bir olayı yaşadı" diye konuştu. Kardeşini görmek için cezaevine gittiğini belirten Müslüm Aksu, "Girer girmez bir gariplik olduğunu hissettim. Kardeşimi görür görmez şok oldum, üstü başı kan içindeydi. Titriyordu, korkmuştu. Onu sakinleştirmeye çalıştım. Bir süre sonra konuşmaya başladı ve olanları anlattı bana" dedi. ifadelerini kullandı. nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...