Efkan Ala: İsim zikretmedim

/ Kaynak: CHA
Efkan Ala: İsim zikretmedim

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İçişleri Bakanı televizyon programında söylediği 'Şimdi doları kim aldı? Sadece şüpheyle söylemiyorum bunu.' sözleri için, isim zikretmediğini belirtti.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bir televizyon programında söylediği 'Şimdi doları kim aldı? Sadece şüpheyle söylemiyorum bunu.' sözleri için, isim zikretmediğini belirterek, gazetecilere mesleklerini düzgün yapmaları uyarısında bulundu. nbsp;VI. Büyükelçiler Konferansı çıkışında basın mensuplarının, söz konusu sözleriyle ilgili ısrarlı sorularını cevaplayan Efkan Ala, ''Olmadı. Ne oldu? Adını andığım bir şey oldu mu?'' şeklinde cevap verdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın adres olarak kendisini gösterdiğinin hatırlatılması üzerine ise ''Arkadaşlar gazeteciliğinizi bizim yaptığınız iş gibi yapacaksınız. Söylemediğim bir şeyi söylemiş gibi alıp isimlendirdiğinizde o sizin sorununuzdur.'' dedi. İçişleri Bakanı, TRT'de katıldığı bir programda isim vermeden bir bankanın piyasadan 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması öncesinde çok büyük miktarda dolar topladığını, bunun karşılığında söz konusu bankanın 2 milyar dolar kâr elde ettiğini açıklamıştı.
"ATAMALARDA DEZENFORMASYON YAPILIYOR"
Kamuoyunda tartışılan emniyetteki atamalar konusunda 1500 tane ismin daha görevden alınacağı iddiaları karşısında İçişleri Bakanı Ala ''Önce olsa bunlar hiç gündeme gelmezdi. Yani konjonktürel olarak bu rakamlar söyleniyor. Dezenformasyon oluyor. Valiliklerin yaptıkları, şube müdürlerin yaptığı onları şeye almıyorum. İşimiz var, izlemiyorum. Bunlar rutin, devlet içerisinde yapılması gereken yapılır.'' şeklinde konuştu.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...