Spora giden gençlerin aracı dereye uçtu: 4 yaralı

/ Kaynak: CHA
Spora giden gençlerin aracı dereye uçtu: 4 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İçerisinde 20'li yaşlardaki 4 gencin bulunduğu kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ayamama Deresi'ne uçtu.

Kaza, Bakırköy sahil yolu Ataköy Konutları mevkiinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İçerisinde 20'li yaşlardaki 4 gencin bulunduğu 34 UB 648 plakalı kamyonetin sürücüsü Hakan Y. (21), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırıma ardından Ayamama Deresi üzerindeki köprü bariyerlerine çarpan araç, dereye uçtu. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 155 Polis İmdat telefonuna bildirip yaralıların yardımına koştu. Tolga K. (21) ile İbrahim Ş. (21) aracın üzerine kendi imkanlarıyla çıkarken ön taraftaki sürücü Hakan Y. ile yanındaki arkadaşı İmam Faruk K. (21) vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince çıkartılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Kalbi durduğu öğrenilen Hakan Y., müdahalelerin ardından tekrar hayata döndürüldü. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen gençlerden Hakan Y. ile İmam Faruk K.'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. nbsp;Kazaya karışan araç, olay yerine getirilen itfaiye kurtarma aracının yardımıyla dereden çıkarılabildi. Sahil yolunda trafik Yeşilköy istikametinde bir süre tek şeritten verildi. Olay yerinde itfaiye ve belediye ekiplerinin incelemeleri sırasında bir spor çantası bulundu. Gençlerin spora gittiği ya da spordan döndüğü tahmin ediliyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...