Ödüllü iş kadını sokak ortasında öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Ödüllü iş kadını sokak ortasında öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Shell Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, dün akşam kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu.

Dün saat 20.00 sıralarında Sarıyer'de kayınpederi sokak ortasında nbsp;silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır, ağır yaralandı. nbsp;Sağlık ekiplerinin nbsp;olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Yıldırır, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıldırır'ın hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından, hastanede bulunan yakınları derin üzüntüye boğuldu.
BİR ÇOK BAŞARILI İŞE İMZA ATMIŞTI
Hayatını kaybeden Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketinde önemli işlere imza atmıştı. Başarılı bir iş kadını olan Yıldırır, çalıştığı şirket adına çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...