Başbakan Erdoğan: Kasetle gelen kasetle gider

Başbakan Erdoğan: Kasetle gelen kasetle gider

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta'da halka hitap etti, önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta'da halka hitap etti. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları;

12 YILDIR KARŞIMIZDA DURAMIYORLAR


Bu CHP bu MHP 12 yıldır AK Parti karşısında ağır hezimete uğruyorlar. 3 Genel, 2 Yerel 2 halk oylamasında bu CHP ve MHP hiç bir varlık gösteremediler. Kendilerini yenileyemediler. Eğer, bitpazarı'nın bereketi olsaydı yağmur yağardı rahmet yağardı. Değişmediler, değişmek istemediler, milletin d ilini kullanmadılar, milletle aynı istikamete bakmadılar, milletin kutsallarına saldırdılar. Milletle kucaklaşmadılar. Sandıkta AK Parti ile başa çıkamadılar şimdi başka yollarla başka çirkin bazı usullerle AK Parti'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Bu CHP ve MHP genel başkanları ruh ikizidirler. Kafa kafaya verdiler, sandıkta alt edemedikleri AK Parti'yi iftira ile montaj kesetlerle çirkin iftiralarla yıpratacaklarını sanıyorlar.

KENDİNE BİLE OY VEREMEDİ


Biri CHP Genel Başkanı hangi sandıkta oy vereceğini bile bilmiyor. Geçen yerel seçimlerde Kağıthane'de Belediye Başkan adayı oldu soruyorlar nerede oturuyorsunuz diye Kağıttepe diyor. O seçimlerde kendine bile oy kullanamadı. Bunların eline inanın 3-5 koyun verseniz kaybedip öyle gelirler. İşte ne olacak kasetle partiye genel başkan oldu. Kasetle gelenler kasetle giderler, milletle gelenler milletle giderler. Bizim yolumuzu halk çizdi. Hakka tabi olarak bu yoldayız biz.

CHP VE MHP RUH İKİZİDİR


Biri MHPGenel Başkanı ne olduğunun farkında değil. Milliyetçi mi, ulusalcı mı ergenekoncu mu buna karar veremedi daha. Ispartalıların güzel bir sözü var nedir o. Bilmediğin yola girme yaklaşır düşersin. Bilmediğin aşı yeme davul olur şişersin. Şaşkın şaşkın suratını asma düz yol varı kanal çamura basma. İşte bu ruh ikizleri düz yol varken sandık varken başka yollara girdiler boğazlarına kadar da çamura battılar. Kasetle ses kayıtlarıyla montajla AK Partiyi hükümeti yıpratacağını düşünüyorlar. Bu CHP değil kimse kusura bakmasın bu AK Parti.

PENSİLVANYA'YA SAİD-İ NURSİ'Lİ GÖNDERME


Ülkesinden kaçıp başka ülkelere sığınmayı başka ülkelerinden burayı karıştırmayı aklının ucundan geçirmedi. İstese Barla'dan kaçabilirdi. Rusya'ya esir düşmüşken Sibirya'dan kaçtı kendi ülkesine kendi topraklarına geldi.İşin ucunda hapishanede olsa vatanım dedi ve şu ifadeyi kullandı 'Zalimler için yaşasın cehennem' dedi. Burası önemli. Şimdi Pensilvanya'daki zat, ağzına hiç bir zaman Said Nursi'nin ifadesini almamış kullanmamıştır. Güya Said Nursi'nin yolunda gidiyor yalan. CHP ile kol kola giren, birlikte hareket eden biri nasıl Said Nursi'nin yolundan gidebilir mümkün mü. 12 Eylül'de Papa ile el ele resimleri var. Biz siyasetçiyiz herkes ile görüşürüz ama sen siyasetçi değilsin bunu anlamıyoruz. Darbecilere hoşgörü ödülü veren, 17 Aralık'ta CHP ile kol kola darbeye girişen biri nasıl olur Said Nursi'nin yolunda olur. Ben buna Türkiye'ye gel dedim gelmedi. Şimdi yine sesleniyorum. Dürüstsen, samimi isen, bu ülkeyi karıştırmayı bırak. Burası senin ülken ise dön buraya gel diyorum. Oraya gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. Çok temiz çok saf insanlar var orada biliyorum. Paralarını verdiler yıllarca imkanlarını verdiler, arsalarını verdiler, okullar yaptılar bunlara verdiler. İnanın bende samimiymişim bir de safmışım. Bende elimden gelen desteği verdim. Çünkü bana gönderdiği kitaplarda öyle methiyeler düzüyordu ki diyordum ki samimi. Bana da tesbihler gönderdi ama ananas göndermedi sadece. Biz de kalktık bazı açıklamalar yaptık. Son Türkçe Olimpiyatları'nda peygamber efendimizin orada olduğunu söyleyince şaşırdım. Bazı hocalarımla görüştüm. Hepsi çok şaşırdığını söylediler gayri itikadi bir mesele olduğunu söylediler. Değil mi bunlar kendi TV'lerinde Peygamber Efendimiz Aleyhisselam'ı kamyona bindiren bunlar değil mi? Bunlar herşeyi söyleyebilirler. Ben sesleniyorum bu yapıya gönül verenlere başınızı iki elinizin arasına alın nerede Barla'daki Said-i Nursi nerede Pensilvanya'daki zat. Biri vatanın ülkesinin milletinin tüm müsülamanların adını ömrünü zindanlarda geçiriyor öbürü vatanını karşısına alıyor müslümanları rencide ediyor ve ne diyor haşa 'Cebrail parti kursa desteklemem' diyecek kadar kibir içine giriyor. 1995'te Savaş Ay'a bunu söylüyor. Ondan sonra da yok öyle değildi böyleydi. Bir hocaefendiye bu şekilde beddua yakışır mı? Kardeşlerim biz gazab için gelmedik, rahmet için geldik böyle yürüdük bu yolda. Biz rahmet peygamberinin nesliyiz ümmetiyiz. Onun peşinden gideceğiz. Şu Pensilvanya'daki zat CHP'yi tüm gücüyle destekliyor. Hazreti Cebrail'e destek vermem diyor CHP'ye destek veriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ben şu alana baktığım zaman herşeyi görüyorum. Şurada 28 gün kaldı, kapı kapı dolaşmaya var mıyız. İnşallah 30 Mart akşamı Isparta'da AK Belediyecilik iktidar olacak. Hiç endişeniz olmasın. Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı Türkiye'de göreceksiniz milletimiz AK Parti ile yola devam diyecek. Şuanda bütün kamuoyu araştırmalarında da bunu görüyoruz hamdolsun. İnanıyoruz, çalışıyoruz ve üstünüz.

HEPSİNİ İNLERİNDEN ÇIKARIP YARGIYA TESLİM EDECEĞİZ


Telekulak çetesinin üzerine gideceğiz gidiyoruz. Bunları inlerinden çıkarıp milletin önünde rezil edeceğiz. Topladıkları haraçları, oynadıkları kirli oyunları tek tek ortaya döküp bunların ne olduğunu biz de milletimize anlatacağız. ulusal güvenliğimizi tehdit eden bu yapıyı yılanın deliğine de girse bulacak çıkaracak yargıya teslim edeceğiz. 30 Mart bunun için çok önemli. 30 Mart'ta içerdeki hainlere dışardaki hasımlarımıza çok gür bir şekilde cevap vereceksiniz. Demokrasiye milli iradeye yeni Türkiye'ye büyük Türkiye'ye sizler sahip çıkacaksınız. Paralel yapının kuklası CHP'ye değil AK Parti'ye mührü basmaya var mıyız? İstikbalimizi sizler aydınlatacaksınız. Isparta'nın sandıkta bir kez daha destan yazacağına gönülden inanıyorum.12 Yıldır gurur duyduğumuz eserleri hayata geçirdik. 5 Katrilyon yatırım yaptık.

YUNUS EMRE ARVAS / TG.COM.TR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...