Kadınların eyleminde erkeğe dayak - İZLE

/ Kaynak: DHA
Kadınların eyleminde erkeğe dayak - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ankara'da yapılan yürüyüşte bir erkek kadınlar tarafından tartaklandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ankara'da yapılan yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı. Yürüyüş sırasında bir grup kadının AK Parti seçim bürosuna önüne yumurta atması ve büro önüne yazı yazılmasına tepki gösteren bir erkek kadınlar tarafından tartaklandı.

Ankara'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar Kurtuluş Meydanı'nda bir araya gelerek Kızılay'a doğru yürüyüşe geçti. Kadınlar yürüyüş boyunca çeşitli sloganlar atarak, erkek şiddetine tepki gösteren dövizler taşıdı. Yürüyüş sırasında bir grup kadın, güzergah üzerinde bulunan AK Parti seçim bürosuna yumurta atarak, büro önüne sprey boyalarla yazı yazdı.

Bu sırada seçim bürosu önündeki bir erkek bu duruma tepki gösterdi. Tepki üzerine kadınlar vatandaşın üzerine yürüyüp, tartakladı. Kaçmaya çalışan erkeği yakalayan kadınlar tekrar tartakladı. Erkek vatandaş diğer vatandaşların araya girmesi ile kurtarıldı.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...