Meteoroloji uyardı! Bu illerde yağmur var!

Meteoroloji uyardı! Bu illerde yağmur var!

GÜNDEM Haberleri

Hava sıcaklığı, ülkemizin batı kesimlerinde yağışla birlikte 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in doğusu, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman ile akşam saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı, Sivas, Tokat ve Malatya çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarının yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı, ülkemizin batı kesimlerinde yağışla birlikte 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor. nbsp;


BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU


MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. nbsp;


EGE: Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.




AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. nbsp;


İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde Ankara ve Eskişehir, gece Sivas ile Yozgat ve Kayseri'nin doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Düzce, Bolu ve Zonguldak çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.


ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Tokat ile Amasya'nın doğu kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Malatya çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Meteoroloji uyardı! Bu illerde yağmur var!


HABER7


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...