Önder Aytaç'a Kapusuz'dan zor sorular

Önder Aytaç'a Kapusuz'dan zor sorular

GÜNDEM Haberleri

AK Parti genel başkan yardımcısı Salih Kapusuz Önder Aytaç'ın açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Kapusuz "Bu adam bu işi tezgahlayanlardan bilgi mi alıyor" dedi. Dışişleri Bakanlığındaki illegal ortam dinlemesi kayıtları daha sosyal medyada yer almamış iken Samanyoluhaber kanalına çıkan bir yorumcu eline tutuşturulmuş kağıda bakarak dinleme kayıtlarının içeriğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Bu yorumcu, ortam dinleme kayıtlarını önceden nasıl biliyor? Kendisine gelecekten haberler gelemeyeceğine göre bu işi tezgahlayan birilerinden bilgi mi alıyor?

Zaten bu yorumcu daha sosyal medyaya düşmemiş bu ortam dinleme kayıtlarıyla ilgili konuşurken sürekli bir kağıda bakıyor ve o metinde yazanları okuyor. Şimdi sormak lazım; o metni kim bu kişinin eline tutuşturmuş?

Adı da ilginç bir şekilde "Yakın Gelecek" olan bu programda daha başka hangi yasa dışı kayıtlarla ilgili önceden açıklamalar yapılmıştır? Bu illegal kayıtlar önce bu şahıslara servis edilerek hangi mesaj verilmek isteniyor?

Bütün bu sorularla birlikte bu kanalın günlerdir birtakım illegal ses kayıtları üzerinden Hükümet'e yüklenen bir kanal olması da kamuoyunda şüpheye neden olmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...