AK Parti'den Soma için yardım genelgesi

/ Kaynak: AA
AK Parti'den Soma için yardım genelgesi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Abdülhamit Gül, AK Partili belediyelerle il başkanlıklarına gönderdiği genelgede, Soma'da ölen işçilerinin aileleri yardım kampanyasına destek istendi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül'ün, il başkanları ile AK Partili belediyelere gönderdiği genelgede, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) Soma'daki maden faciasında ölen işçilerin aileleri için başlatılan yardım kampanyasına destek verilmesi istendi.Genelgede, "Soma'da meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan maden kazasının ardından tüm ülkenin, her bir ferdi ile her zaman olduğu gibi seferber olduğuna" dikkat çekildi. "Alın teri ile helal rızık peşinde koşarken can veren şehit kardeşlerimizden bizlere miras kalan aileleri için AK Parti tüm kademeleri ile seferber olacaktır" ifadelerine yer verilen genelgede, şunlar kaydedildi:"İşte bu duygu ve düşüncelerle millete hizmet yolunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan AK Parti'nin, tüm belediyeleri ile Soma'daki yaraların en kısa zamanda sarılması için AFAD tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek vermesini rica ederim. Bir kez daha Soma'da hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa, ailelerine sabır dilerim. Milletimizin başı sağolsun. Allah bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...