Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'li başkanın eşine feci dayak!

/ Kaynak: DHA
MHP'li başkanın eşine feci dayak!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kocaeli MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner'in eşi Metin Güner, Gölcük merkezinde resmen meydan dayağı yedi. Metin Güner 5 kişi tarafından dövüldü.

MHP'li başkanın eşine feci dayak! Kocaeli MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner'in eşi Metin Güner, Gölcük ilçe merkezinde 5 kişi tarafından dövüldü.MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner'in eşi emekli Astsubay Metin Güner, Gölcük Çarşı merkezinde yanına yaklaşın 5 kişi ile nedeni bilinmeyen bir konu üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi üzeriene Metin Güner 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlardan birinin başına tabure ile vurduğu Güner kanlar içersinde yere yığıldı. Çevre esnafı ve vatandaşlar hemen polise ve 112'ye haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahelenin ardından ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Metin Güner başından aldığı darbe nedeniyle ameliyata alındı.Polis saldırganlardan A.K.'yi gözaltına alırken, kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...