Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Herhalde kalp krizinden gitmiştir

Erdoğan: Herhalde kalp krizinden gitmiştir

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son mitinginde gazeteci Ertuğrul Özkök'e takılmadan edemedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de halka seslenirken Ekmeleddin İhsanoğlu'nu yine gündemine aldı. Ekmeleddin İhsanoğlu, Ordu'da konuşma yaptığı otobüsün üzerinde bulunan eski bakan Ertuğrul Günay'ı 'AK Partili Ertuğrul Özkök' diye tanıtmasına Başbakan'ın yolumu farklı oldu.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Ertuğrul Özkök'ü AK Partili olarak tanıtınca Başbakan Erdoğan da Özkök'e takılmadan etmedi. İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri: nbsp;

"Dün bir yanlış daha yaptı. (Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kastederek) Ordu'da kendisini karşılamaya gelmiş, seçilmiş olduğu AK Parti'ye ihanet eden birisini yanına almış, onu takdim ediyor: AK Partili Ertuğrul Özkök diyor. Herhalde Ertuğrul Özkök kalp krizinden gitmiştir, çünkü onun AK Parti'yle alakası yok. Yanındakinin de rengi ruhsarı solmuş. Buna mı oy vereceksiniz?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...