Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batum'dan istifa yalanlaması

Batum'dan istifa yalanlaması

GÜNDEM Haberleri

CHP'li Süheyl Batum, ihraç istemine gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek" ifadesini kullanmadığını söyledi.

İstifayı düşünüp düşünmediği yönündeki soru üzerine Batum, ihraç istemine ilişkin tebligatı beklediğini ve henüz kendisine bu konuya ilişkin bir tebligatın ulaşmadığını söyledi. Süheyl Batum tebligat ulaştıktan sonra Yüksek Disiplin Kurulu'na savunmasını vereceğini belirtti.
nbsp;
"ŞAŞIRDIM"
nbsp;
Yönetimin kendisi için ihraç talebinde bulunmasına şaşırdığını söyleyen Batum "Ben kimseye haraket etmiş miyim? Kötü yönetildiğini, yanlış yapıldığını söylemişim. Bundan dolayı bir milletvekilinin ihraç kararını hatırlamıyorum" diye konuştu.
nbsp;
"BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"
nbsp;
Batum CHP yönetimi tarafından ihraç istemine gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek" şeklinde bir ifadesinin olmadığını da söyledi.
nbsp;
Batum "Böyle bir şey söylemedim. Hiçbir yerde söylemedim. Nerede söylediğimi ortaya çıkarsınlar. Buna dayalı ihraç talebini üzüntüyle karşılıyorum, esas gerekçenin bu olmadığını düşünüyorum" dedi.
nbsp;
Kaynak : Al Jazeera
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...