Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önder Aytaç gözaltında

Önder Aytaç gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Gazeteci-Yazar Önder Aytaç yurt dışı dönüşü sırasında Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Bir dönem Polis Akademisi'nde öğretim üyeliği yapan gazeteci-yazar Önder Aytaç, saat 22.40'ta İstanbul'a geldi. Pasaport kontrolünden geçmek isteyen Aytaç, hakkındaki yakalama kararından dolayı gözaltına alındı. Aytaç hakkında, Ankara 4'ncü Sulh Ceza Mahkemesi'nin, "Devlet büyüklerini ve emniyet güçlerini aşağılamak ve tahkir" suçlamasıyla arama kararı bulunduğu ve bu karar doğrultusunda gözaltına alındığı bildirildi. Aytaç'ın geceyi havalimanı nezarethanesinde geçireceği, sabah saatlerinde de Bakırköy Adliyesi'ne sevk edileceği belirtildi. nbsp;

Aytaç, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde makam odası dinlenerek sızdırılan Suriye tapesi soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Aytaç'ın bakanlıktaki güvenlik toplantısının dinlenmesinden daha önceden haberdar olduğu ileri sürülmüştü.
Önder Aytaç gözaltında
HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...