Erdoğan Erzincan'da mineralli su işletmesi açtı

Erdoğan Erzincan'da mineralli su işletmesi açtı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı Erzincan Mineralli Su İşletmesi'nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı Erzincan Mineralli Su İşletmesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Erzincan-Erzurum karayolunda bulunan tesisin açılışında konuşan Erdoğan, Türk Kızılayı'nın Erzincan'daki yatırımının hayırlı olmasını diledi.

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

"Vakıf hayatımıza baktığımız zaman bir hayratlar vardır, bir de akarlar vardır. Ben bu yatırımı inşallah bir akar olarak görüyorum. Yani Ahmet Akar'la karıştırmayalım. Bu akarla Kızılayımız tüm yapacağı yatırımlarda kendisi için tabii ki bir kaynak, aynı zamanda, elde etmiş oluyor. Bunun artarak devamı, aynı zamanda güvenilir bu mineral veya mineralli sular konusundaki bu tesisin hijyen koşullarına uygun olarak bu yatırımın yapılması gerçekten bizleri gururlandırıyor, sevindiriyor."

Açılışın hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, tesisin Türk Kızılayı'na farklı bir güç katmasını temenni etti.

Tesiste ilk etapta 50 kişinin istihdam edileceğini, daha sonra ise bu rakamın 250'ye yükseleceğini belirten Erdoğan, "İstihdam kaynağı olması da bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Bu dua ve temenniyle kurdeleyi keselim" diye konuştu.

Erdoğan, tesisin bol ve bereketli akara vesile olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.

Açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Adalet Bakanı Kenan İpek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve diğer yetkililer katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...