Mardin'de şehit olan 4 polisin kimlikleri belli oldu

Mardin'de şehit olan 4 polisin kimlikleri belli oldu

GÜNDEM Haberleri

MArdin'de bu sabah teröristlerin kurduğu kalleş pusuda şehit düşen 4 polisimizin kimlikleri belli oldu...

Mardin'in Dargeçit ilçesinde polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polislerin isimleri belirlendi. Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından bir okul sabah saat 06.00 sıralarında ateşe verildi. Ateşe verilen okula müdahale etmek için zırhlı araçla olay yerine giden polis ekiplerine teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Mayının patlatılması sonucu aracın içinde bulunan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu şehit oldu. Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgede operasyon başlatıldı. Olayın ardından Mardin Emniyet Müdürü Lütfullah Pekcan Dargeçit ilçesine giderek olayla ilgili inceleme yaptı. Şehit polisler için öğleden sonra Mardin Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek.
Mardin'de şehit olan 4 polisin kimlikleri belli oldu
VALİLİKTEN AÇIKLAMA!

Mardin Valiliği, Dargeçit ilçesinde 4 polisin şehit düştüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı. 
Açıklamada, Dargeçit'te yapımı devam eden bir okul binasında PKK mensuplarınca çıkarıldığı düşünülen yangına müdahale eden itfaiye ekibine yardımcı olmak ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla olay yerine intikal halinde olan zırhlı polis aracının geçişi esnasında, saat 06.50 sıralarında, PKK'lılarca önceden yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polisin şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, “Alçakça ve haince gerçekleştirilen, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.
Mardin'de şehit olan 4 polisin kimlikleri belli oldu




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...