Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kağıthane'de karakolda öldüresiye dayak

/ Kaynak: İHA
Kağıthane'de karakolda öldüresiye dayak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kağıthane'de asker kaçağı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir gencin 7 polis memuru tarafından öldüresiye dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı.

nbsp;İddiaya göre, Hayati D., asker kaçağı olduğu iddiasıyla 19 Haziran 2012'de gözaltına alındı. Kağıthane Sanayi Karakolu'na götürülen genç, karakolda görevli 7 polis memuru tarafından öldüresiye dövüldü. Kameraya yansıyan görüntülerde polis memurları tarafından yumruklanan Hayati D., yere düştüğünde ise kafasına tekme atılıyor.

##tgvideo## nbsp;

Karakolda bekleyen iki vatandaş ise olup biteni korku dolu gözlerle izliyor. 5 dakika boyunca süren dayağın ardından karakola gelen Hayati D.'nin ağabeyi Fahrettin D., kardeşini o halde görünce savcılığa şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve bu kapsamda ifadesi alınan bir polis memurunun tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, diğer 6 polisin ifadeye gelmeleri için de emniyete müzekkere yazıldığı öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...