Rusya'dan Türkiye açıklaması

/ Kaynak: DHA
Rusya'dan Türkiye açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Rusya, Türkiye topraklarına yapılan ihlalle ilgili yanlış anlaşılmaları önlemek için Türkiye ile görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı Suriye konusunda Türkiye ile görüşmeye hazır . Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı Anatoliy Antonov yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: "Rusya Savunma Bakanlığı bu sorun hakkında ilgili tüm ülkeler ile çeşitli şekillerde çalışma grubu oluşturmaya hazırdır. İlk olarak burada Türkiye'ye değinmemiz gerek. Türkiye Savunma Bakanlığı temsilcilerini Moskova'da ağırlamaktan memnuniyet duyarız." Antonov, düzenlenecek görüşmede her türlü anlaşılmazlıktan kaçınmak için Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin Devlet Başkanı'nın talimatı üzerine Suriye'de yerine getirdikleri görevler sonucunda ortaya çıkabilecek teknik sorunların ele alınabileceğini belirtti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...