Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gözaltına alınan 15 kişiden 7'si tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Gözaltına alınan 15 kişiden 7'si tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ağrı'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 7'si tutuklandı.

Terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik ve şehir yapılanması adına faaliyet gösterdiği, eylemlere karıştığı ve kent yapılanması içinde bulunduğu belirlenen kişilere yönelik Ağrı ve İzmir'de düzenlenen operasyonda DBP Diyadin İlçe eş başkanları M.N.S. ve Ş.Ö. ile DBP ve HDP Diyadin ilçe yönetiminde bulunan A.G., S.B., M.M., F.Y., C.K., F.O., Ö.V., D.V., F.S., H.K., A.Ç. ve MEYA-DER Diyadin İlçe Temsilcisi C.İ. ile şüpheli N.İ.Ö. gözaltına alındı.


Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden DBP Diyadin İlçe Eş Başkanı M.N.S., MEYA-DER Diyadin İlçe Temsilcisi C.İ. ile A.G., S.B., M.M., F.S. ve N.İ.Ö. "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.


DBP Diyadin İlçe Eş Başkanı Ş.Ö., A.Ç., H.K., C.K., D.V., F.O., Ö.V. ve F.Y. serbest bırakıldı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramada; örgütsel doküman, dergi ve kitaplar ele geçirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...