Bursa'daki terör operasyonunda yakalanan 5 terörist tutuklandı!

/ Kaynak: AA
Bursa'daki terör operasyonunda yakalanan 5 terörist tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK üyesi oldukları ve geçen ay izinsiz gösterilere katılıp çevreye zarar verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Bursa'da, PKK üyesi oldukları ve geçen ay izinsiz gösterilere katılıp çevreye zarar verdikleri iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 kişiden 5'i tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 10 Eylül'de merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'ndeki yasa dışı gösterilerde bazı hemşehri derneklerinin binaları ile evlere taş atarak zarar verdikleri, barikat kurarak yolları kapattıkları, provokasyon amacıyla kimilerini yönlendirdikleri ve terör örgütü PKK üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan M.A, E.T, T.B, A.A, G.I, H.A. ile yaşı küçük 2 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından, "Terör örgütüne üye olmak, terör örgütü propagandası yapmak ve mala zarar vermek" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
Zanlılardan M.A, E.T, A.A, G.I ve H.A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. T.B. ise serbest bırakıldı. Öte yandan yaşı küçük iki zanlı da adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...