Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarihi İpek Yolu sular altında kaldı

Tarihi İpek Yolu sular altında kaldı

GÜNDEM Haberleri

Sağanak yağmur Nusaybin'de can kaybına sebep oldu. Ev ve iş yerlerini su basarken, sel sularının sürüklediği bir tır parçalandı, şoför hayatını kaybetti.

Türkiye'nin bazı bölgelerini son iki gündür etkisi altına alan sağanak yağış, Mardin ve Ağrı'da sele dönüştü. Özellikle Mardin Nusaybin'de tarihî İpek Yolu sular altında kaldı, onlarca küçük ve büyük araç, sel suları ile sürüklendi. Sel sularının ortasında kalan Seyithan Aşkın (33) yönetimindeki tır, bir süre sürüklendikten sonra azgın sulara direnemeyerek devrildi. Paramparça olan tır hurda yığını haline gelirken şoför Seyithan Aşkın olay yerinde hayatını kaybetti. Ziver Aykut'un (56) kullandığı hafif ticari bir araç da sel sularına kapılarak devrildi, 6 kişi yaralandı. Nusaybin'in özellikle Girneli Mahallesi tamamen sular altında kaldı. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde de, 8 çocuklu Azgın ailesinin yaşadığı evin duvarı sağanak yağış sebebiyle yıkıldı. Ayrıca Şırnak'ta da, önceki gece etkili olan aşırı yağmurun yol açtığı selin Şırnak-Cizre kara yolundaki köprüyü yıkması nedeniyle, kara yolu saatlerce ulaşıma kapandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...