Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süleyman Dede, Erdoğan ile buluştu

/ Kaynak: İHA
Süleyman Dede, Erdoğan ile buluştu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

74 yaşındaki Süleyman Aksu, Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden gelen vatandaşların katıldığı 29 Ekim resepsiyonunda buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "unvanı olmayan" kişiler olarak tanımladığı sivil halka 29 Ekim dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verdi. Resepsiyona Türkiye'nin yakından tanıdığı sürpriz isimler de katıldı. 
Resepsiyona; Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesi'nden terörle mücadele etmek amacıyla silah altına alınması için dilekçeyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) müracaat eden 74 yaşındaki Süleyman Aksu da davet edildi.
Süleyman Aksu, resepsiyona katıldıktan sonra evine döndü. Aksu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un kendisine arayıp, "Cumhurbaşkanı seni misafir edecekmiş" dediğine ilk önce inanamadığını belirterek şunları anlattı:
"Sonra uçak ile Ankara'ya gittik. Korumalar beni bir odaya götürdü. Sonra Cumhurbaşkanımız geldi, 'Hoş geldin asker' dedi. Ben de 'Hoş bulduk başkomutanım' dedim. 'Senin Allah'ına kurbanım' dedi. 'Ben de senin Allah'ını seveyim başkomutanım' dedim. Biraz sohbetin ardından ayrıldık. Allah'ım onu başımızdan eksik etmesin." 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...