Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den TRT'ye şaşırtan hareket

Bahçeli'den TRT'ye şaşırtan hareket

GÜNDEM Haberleri

Devlet Bahçeli, belediye ziyaretinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne geçti.

Burada gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelen Bahçeli onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Bahçeli'ye derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Durmuş Öksüz, son zamanlarda artan terör olaylarında Osmaniyeli 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu hatırlattı.

Öksüz ayrıca, dernek çalışmaları sırasında bir otobüse ihtiyaç duyduklarını kaydederek bu konuda Bahçeli'den destek istedi. Devlet Bahçeli de "Bu konuda sana yardımcı olacağım, ben halledeceğim bunu" dedi.

TRT MİKROFONUNU GÖRÜNCE...

Devlet Bahçeli daha sonra ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapacağı sırada masaya bırakılan kanal ve haber ajanslarının mikrofonları arasında TRT'nin mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine TRT muhabiri mikrofonu alarak dışarı çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...