Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de polise saldıran terörist tutuklandı

İzmir'de polise saldıran terörist tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de polise yapılan silahlı ve bombalı saldırının ardından yakalanan terör örgütü MLKP üyesi zanlı tutuklandı.

Terör örgütü MLKP üyesi Deniz A. (23), Terörle Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından "silahlı terör örgütüne üye olmak", "görevli memura silahlı ve bombalı saldırıda bulunmak", "kasten adam öldürmeye teşebbüs" ve "terör örgütünün propagandasını yapmak" suçlamasıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan zanlı, cezaevine gönderildi.

- Olay

Buca ilçesinde 28 Ekim akşamı meydana gelen olayda, devriye görevi yapan ekip aracına biri kadın 2 terörist tarafından silahlı ve el bombalı saldırıda bulunulmuş, araçtaki 2 polis cam kırıkları nedeniyle hafif yaralanmıştı.

İzmir'de polise saldıran terörist tutuklandı

Gözaltına alınan ve terör örgütü MLKP üyesi olduğu belirtilen teröristin çantasında Bayram Ç. adına düzenlenmiş sahte kimlik, otomatik silah ve el bombası bulunmuştu.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan teröristin adının Deniz A. olduğu ve kaçan kadın teröristle, bir süre önce AK Parti Karşıya İlçe Başkanlığı ve Çamdibi Polis Merkezi ile MHP Bornova İlçe Başkanlığına bağlı temsilcilik önünde ses bombasıyla gerçekleştirilen saldırıları düzenleyen kişiler olduğu belirlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...