Erdoğan Batı'yı eleştirdi: Size ne kendi seçiminize bakın!..

Erdoğan Batı'yı eleştirdi: Size ne kendi seçiminize bakın!..

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlere ilişkin, “Bu, istikrarın ve güvenin devamına yönelik bir seçimdir.' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlere ilişkin, “Bu, istikrarın ve güvenin devamına yönelik bir seçimdir. İstiyorum ki bu ülkede istikrar kazansın, güven kazansın, birlik, beraberlik, kardeşlik kazansın, kısacası Türkiyemiz kazansın” dedi. Rumeli Hisarı'nda yeniden yapılan Boğazkesen Fetih Mescidi'ni ziyaret edip öğle namazını burada kılan Erdoğan, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan iç ve dış odakların olduğuna dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi: “Bazı uluslararası medya kuruluşlarının, üst akıldan aldıkları talimatla gerek şahsıma yönelik, gerek Türkiye'deki bazı siyasi partilere yönelik yaptıkları açıklamaları herhalde duyuyorsunuz. Bunlar çok manidardır. Size ne? Siz kendi ülkenizdeki seçimlerle ilgilenin. Türkiye'deki seçimlerle ilgili benim ismimi zikrederek, parti ismi kullanarak, 'Sakın oraya oy vermeyin' gibi bir yaklaşım göstermenin siyasi ahlakla uyuşur bir yanı yok. Terör örgütlerine ve teröre sırtını dayayanlara fırsat vermeyecek şekilde inşallah anlamlı bir oylamaya gidilir. Çıkacak neticeye milletçe hep beraber saygı duyacağız.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...