Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri

Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri

GÜNDEM Haberleri

Yaptıkları siyasi tartışmalar ve söylemlerle halkın tanıdığı siyasi liderlerin özel hayatı hakkında çok az şey biliniyor.

DAMLA?PEKER
Yaptıkları siyasi tartışmalar ve söylemlerle halkın tanıdığı siyasi liderlerin özel hayatı hakkında çok az şey biliniyor. Aslında hepsinin özel ilgi alanları var.

Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri

KÜTÜPHANEYE?BAĞIŞLADI
Stratejik Derinlik kitabı 100'ün üzerinde baskı yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, gittiği ülkelerdeki ilk durakları kütüphaneler oluyor. Bazı kitaplarını Bilim ve Sanat Vakfı'nın kütüphanesine bağışlayan Davutoğlu'nun 2351 kitapla özel bir koleksiyon oluşturduğu ortaya çıktı. Ayrıca, kılıç ve kama koleksiyonu var. 
Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri

MAKASLARI TOPLUYOR
Açılışını yaptığı tesislerin hatıra olarak kurdelesini kestiği makası saklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ilginç koleksiyonunun büyüklüğü tahmin edilemiyor. Bazı bakanlara göre, topladığı makaslar bir konteyneri dolduracak kadar çok. Bunun dışında pul biriktirdiği ve günlük tuttuğu da Erdoğan'a dair diğer detaylar.

Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri

MİNİ GALERİCİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 parçalık minik bir resim koleksiyonu bulunuyor. Kılıçdaroğlu, o tabloların değerini şöyle açıklamıştı: “Nuri Abaç (6 TL), Nuri Abaç (8 TL) Hüseyin Yüce (160 TL) Hüseyin Yüce (150 TL), Güler Çakır (250 TL), Fikret Otyam (9 TL) Fikret Otyam (2000 TL), Ayetullah Sümer (150 TL)

Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri
TAM KLASİK
Klasik otomobil merakıyla tanınan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 8 klasik arabası var. Antika arabalar dışında büyük bir tespih koleksiyonu bulunuyor. Tespihlerinin ucunda kendi tasarımı imame ve püsküller yer alıyor. Yine kendi tasarladığı özel yüzük koleksiyonu ve evinde geniş bir kütüphanesi mevcut.
Zirvedeki isimlerin bilinmeyen yönleri
SAZCI LİDER
Saz çalmaya olan ilgisiyle bilinen HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bu merakı kendisine yönelik eleştirilerin de en önemli malzemelerinden. Repertuarı oldukça geniş olan Demirtaş'ın ezbere 3000 parçayı çalarak söylediği biliniyor. Ayrıca boş vaktinde sık sık yemek yapmasıyla da tanınıyor. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...