Demirtaş oyunu kullandı

/ Kaynak: DHA
Demirtaş oyunu kullandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, oyunu İstanbul'da kullandı.

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, oyunu Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu 1114 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Demirtaş, "Bugün Türkiye siyasi tarihi açısından önemli bir seçim gerçekleştiriyoruz. Umut ediyorum ki bugün yapılacak seçimlerde ortaya çıkacak siyasi sonuçlar hepimizin açısından en hayırlı sonuç olacaktır. Hepimizin arzuladığı şey huzur ve barıştır. Bugün sandıklardan huzura ve barışa dair umudun çıkmasını arzu ediyorum" dedi. 
Zorlu bir süreçte seçim kampanyası gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Demirtaş, şöyle konuştu: "Yitirdiğimiz canlar oldu. Seçimin hayırlı sonuçlarının barış ve demokrasi uğruna canını feda eden bütün arkadaşlarımızın acılı ailelerine bir teselli olmasını temenni ediyorum. Bugün sandıktan ne çıkarsa çıksın, herkes açısından geleceğe daha da umutla bakmayı gerektirecek sonuç olacağından kuşku duymuyorum. Herkes bugün mutlaka akşama kadar oylarını kullansın. Geleceğini belirlemek halkın elindedir. Sandık iradesi güçlü bir şekilde demokrasimizi inşa etmeye yardımcı olsun temennisinde bulunuyorum." 

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...