Düğünden önce sandığa gitti

/ Kaynak: İHA
Düğünden önce sandığa gitti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde oy kullanmaya gelen gelin, ilgi odağı oldu.

Gelin alma töreni öncesi oy kullanacağı sandığa gelinliği ile gelen Hacer Lenk, "Hem benim için hem de vatanım için hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Damat Yusuf Şahin ise müstakbel eşini almak için kız evinde bekledi.
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde oy kullanma işlemi devam ediyor. Ailesiyle birlikte sandığa üzerindeki gelinlikle giden Hacer Lenk, Özel Betül İlköğretim Okuluna gelin arabasıyla geldi. Üzerindeki gelinliği ile oy kullanan ve vatandaşların ilgi odağı olan Hacer Lenk okulun ikinci katındaki 1083 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Gelin Hacer Lenk, yuva kurduğu bu güzel günde çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Hayatımın en güzel günlerinden birini bugün yaşıyorum. Gelin alma töreninden önce vatandaşlık görevimi yerine getirmek istedim.
Akşam düğünüm var. Oyumu gelinlikle kullanıp, şimdi düğüne gidiyorum. Hem benim için hem vatanımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hacer Lenk daha sonra gelin arabasıyla okuldan ayrıldı. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...