Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Tarabya Köşkü açıklaması!

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Tarabya Köşkü açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Tarabya Köşkü'ne girmek istedi, polis tartışıp silahını kaptığı gibi önce polisi yaraladı ardından kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

İstanbul'da Tarabya Köşkü girişinde bir kişinin, silahla intihar girişiminde bulunduğu bildirildi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki bir kişi, Tarabya Köşkü'ne girme konusunda ısrarcı davranarak, köşkün misafir girişinde görevli nöbetçi memurla tartıştı. Yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını alan genç, önce polise ateş etti, ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin isabet almadığı olayda, yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi devam eden gencin, akli dengesinin yerinde olmayabileceği ileri sürüyor.Söz konusu kişinin bazı suçlardan sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Tarabya Köşkü açıklaması!Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika Tarabya Köşkü açıklaması!

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...