Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'ya Bitlis'te darbe!

/ Kaynak: AA
PKK'ya Bitlis'te darbe!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bitlis'te terör operasyonu! Hizan ilçesinde terör örgütüne ait roketatar anti tank mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi

Bitlis'in Hizan ilçesinde, terör örgütü PKK'nın faaliyetlerini önlemek amacıyla yapılan arazi arama tarama çalışmasında, roketatar anti tank mühimmatı ve sevk fişeği bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, son dönemde artan terör örgütü PKK/KCK faaliyetlerinin önlenmesine yönelik Hizan İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin, 2 Ekim'de polis sorumluluk alanındaki kırsal bölgede, arazi arama ve tarama faaliyeti yürüttüğü belirtildi.
Yeşilova Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, terör örgütü üyelerine ait ateşlenmeye hazır 2 roketatar anti tank mühimmatı, sevk fişeği ile termal kameralara yakalanmamak için kullanılan bir şemsiyenin ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, örgüt mensuplarının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...