Zehir tacirlerine ağır darbe

Zehir tacirlerine ağır darbe

GÜNDEM Haberleri

Siirt'te polisin arama yaptığı otomobilde küçük torbalar halinde gizlenmiş toplam 28 kilo, 547.57 gram eroin ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Baykan İlçesi Veysel Karani Beldesi'nde bir otomobilde yaptıkları aramada, her biri 510 gramlık paketler halinde gizlenmiş toplam 28 kilo 547.57 gram eroin ele geçirildi. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti'nin" önlenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; 03.11.2015 günü ilimiz Baykan İlçesi Veysel Karani Beldesi Siirt-Bitlis-Diyarbakır kavşağında risk analizine dayalı olarak yapılan uygulamada, 34... plakalı Audi marka araç durdurulmuş ve Şube Müdürlüğümüz'e ait, "ICE" Narkotik dedektör köpeği ile yapılan kontrolde, aracın arka sağ ve sol doğal boşluklarına tepki sonucunda araçta yapılan arama neticesinde; Her biri 510 gram olan 56 paket olmak üzere toplam 28.547.57 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak V.E. ile Ç.K. isimli şahıslar hakkında, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adli tahkikata başlanılmıştır. Ayrıca bu yakalamamızı 07.07.2015 tarihinde Eruh yolu üzerinde şehit edilen polis memuru Bünyamin Torğut anısına atfen hitaf edilmiştir. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak vatandaşımızın huzuruna yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155'i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz'e ait (0484) 223 22 82-2235436" nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...